جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

مسکو، اوکراین را مسئول حملات به نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا دانست

مسکو، اوکراین را مسئول حملات به نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا دانست وزارت دفاع روسیه گفت: کی یف اقدامات تحریک آمیز خود را متوقف نکرده است و به دنبال یک فاجعه در نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر،‌ روسیه، اوکراین را به گلوله باران نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا متهم کرد. صدای ۱۵ انفجار در نزدیکی این نیروگاه در کمتر از ۲۴ ساعت گذشته شنیده شده است.

 

بر این اساس، ایگور کوناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت: رژیم کی یف اقدامات تحریک آمیز خود را متوقف نکرده است و به دنبال یک فاجعه در نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا است. در نوزدهم ماه نوامبر واحد‌های توپخانه‌ای ارتش اوکراین مناطق نزدیک این نیروگاه هسته‌ای را سیزده بار هدف حملات سنگین خود قرار دادند. در صبح روز بیستم نوامبر نیرو‌های اوکراینی دو بار به منطقه نزدیک نیروگاه هسته‌ای حمله کردند.

 

سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت این گلوله‌های توپخانه در نزدیکی خطوط انتقال برق نیروگاه به زمین اصابت کرده اند. کوناشنکوف اضافه کرد که تاکنون هیچ نشت مواد رادیواکتیو مشاهده نشده است. اندکی بعد از این اظهارات، آژانس اتمی اوکراین اعلام کرد که روسیه عامل این حملات بوده است.

 

رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی این حمله را محکوم کرده است و خواهان پایان درگیری‌ها شده است. گروسی این حملات را نگران کننده خوانده است. زاپروژیا بزرگترین نیروگاه هسته‌ای در اروپا است. این نیروگاه از ماه مارس تحت کنترل روسیه قرار دارد. این منطقه هدف حملاتی بوده است که دو طرف همدیگر را به این حملات متهم می‌کنند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار